Син відомого українського продюсера та співака Потапа образив його нерідну доньку. Трапилося це в соцмережі Instagram.

Нагадаємо, кілька місяців тому Олексій Потапенко одружився із Настею Каменських, з якою раніше виступав дуетом. Однак у попередньої дружини Ірини Горової від Потапа залишився 11-річний син Андрій, а також 22-річна падчерка Наташа – донька колишньої дружини артиста від першого шлюбу.

Відзначимо, що Потап через ймовірно часті виступи, все ж намагається більше проводити часу з дітьми. Наприклад, 2 вересня, він з Іриною і Наташею відвів сина в школу. Син співака в цьому році пішов вже в п’ятий клас. Наташа і Андрій живуть з мамою. Хлопчик часто мелькає на фото з сестрою на сторінці Ірини Горовий.

А днями Андрій “образив” Наташу під її знімком на сторінці в соціальній мережі Instagram. Дівчина опублікувала Селфі, під яким її брат написав досить некрасивий коментар.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

«Ух ти, боже … заставка до фільму жахів», – написав 11-річний Андрій.

Нагадаємо, нещодавно екс-дружина Олексія Потапенка, більше відомого як Потап, Ірина Горова приголомшила мережу спекотними фото, котрі показала в соціальній мережі Instagram.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде – співоча пташка болівійсько-українського походження.