Новина про те, що російська актриса та зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк хвора на рак і зараз знаходиться в одній з московських лікарень, не на жарт налякала шанувальників, а також моментально збільшила інтерес до її персони.

Наразі інформації про стан зірки не дуже багато, адже родина ніяких коментарів не дає. У зв’язку і цим, ЗМІ йдуть на різноманітні хитрощі, аби отримати хоч фотографію Заворотнюк у лікарні. Так, російські ЗМІ намагаються підкупити співробітників медичного центру, в якому, найімовірніше, лежить актриса. Журналісти пропонують один мільйон рублів за фото Анастасії Заворотнюк в реанімації.

Зробити знімок таблоїди також пропонують і родичам Анастасії Заворотнюк. До всього, їх запрошують в студію, щоб ті прояснили ситуацію навколо страшної хвороби, і обіцяють заплатити три мільйони рублів.

"Всі хочуть бачити, як змінила красуню страшна хвороба, як розповніла вона, як виглядає виголена після трепанації черепа голова, як Настя лежить в реанімації, підключена до апаратів штучної підтримки життєдіяльності", - йдеться в повідомленні одного з російських видань.

Тим часом, за останніми даними ЗМІ, Анастасія Заворотнюк знаходиться в свідомості. Також стало відомо, що на територію клініки, де лежить актриса, неодноразово намагалися проникнути знімальні групи, тому її палату взяли під охорону.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще