Близький друг актриси Анастасії Заворотнюк і засновник Ласкавого мая Андрій Разін, який у п'ятницю, 13 вересня, написав у соціальній мережі, що у актриси — остання стадія раку мозку, назвав справжню причину її хвороби.

Разін заявив, що хотів потрапити до лікарні, де зараз перебуває Заворотнюк, але його не пустили.

«Пам'ятаю, ще років 15 тому вона мені казала: «Ти не пробував стовбурові клітини? Нова методика омолодження, продовжує життя – за нею майбутнє». Тоді це було модно, багато артистів, в тому числі і Жанна Фріске, цим захоплювалися, хотіли бути вічно молодими», – сказав він.

Андрій Разін

При цьому Разін впевнений, що негативно позначився на Заворотнюк стрес через проблеми з боргами по іпотеці.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Думаю, що ці нерви сильно підкосили її здоров'я. У Насті адже ситуація приблизно як у Жені Білоусова – у нього була аневризма в мозку, нервувати категорично не можна було», – пояснив він.

Анастасія Заворотнюк

Як відомо, 48-річна Анастасія Заворотнюк більше двох тижнів перебуває в лікарні, а до цього лікувалася в Польщі. Є інформація, що актрису частково паралізувало, у неї уражена права рука.

Нагадаємо, що Заворотнюк впала в кому, лікарі пророкують долю Фріске.

Як повідомляв портал Знай.uа, близькі Заворотнюк розповіли, що відбувається з зіркою.

Також портал Знай.uа писав, що менеджер Заворотнюк прокоментував смертельне захворювання актриси.