Колишня солістка групи "ВІА Гра" Альбіна Джанабаєва вперше вийшла в світ після розставання з Меладзе

Нещодавно співачка і колишня солістка групи "ВІА Гра" Альбіна Джанабаєва заявила в Instagram про свій відхід від продюсера Костянтина Меладзе.

"Так, моя співпраця з Костянтином Меладзе припинена" – написала вона у соціальній мережі.

Вона підкреслила, що задоволена тими роками, які провела в команді Меладзе. За словами Альбіни, участь в групі "ВІА Гра" дала їй цінний досвід, який вона пізніше використала у сольній кар’єрі. А її пісні, які вийшли з лютого 2018 року, було зроблено в ході співпраці з продюсерською компанією Goldenlook.

У своїй заяві Альбіна Джанабаєва уточнила, що розлучилася з продюсером Костянтином Меладзе ще рік тому, але лише зараз вирішила зрадити цю новину розголосу. Артистка не стала уточнювати, навіщо зробила це, зберігши інтригу серед шанувальників.

Зауважимо, що Альбіна Джанабаєва залишається свіжою, стрункою і витонченою і в 20, і в 30, і в 40 років. Захоплюючись її знімками в Instagram, шанувальники захоплюються, що в будь-якій ситуації співачка виглядає ідеально. Навіть після розставання з Меладзе їй вдається виглядати свіжою, щасливою і красивою, що помітно по її новому знімку в Instagram.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Вона постала на фото в красивій синій сукні, яка підкреслила всі достоїнства її фігури. Образ доповнили довгі сережки, "розумний годинник" і золоті перстені. При цьому Альбіна вважала за краще не використовувати макіяж і залишилася в природному образі.

Нагадаємо, Джанабаєва здивувала фанатів знімком у чарівній червоній сукні.

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина Валерія Меладзе Альбіна Джанабаєва показала фото без макіяжу

Також Знай.ua писав, колишня дружина відомого російського співака Валерія Меладзе Ірина подякувала чоловіку за зраду.