Російську телеведучу та письменницю Юлію Барановскую застали за поцілунками з солістом "Іванушек" Кирилом Туриченком.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Юля Барановська і Кирило Туриченко перестали приховувати почуття. Вони разом з'явилися на весіллі відомого продюсера Артема Сорокіна в столичному караоке-клубі "Сінематограф". Пара сіла за один стіл і не відривалася один від одного весь вечір — вони сміялися і періодично цілувалися, не ховаючись ні від кого. За чутками, Юлія вже запрошувала нового обранця до себе додому і познайомила його зі своїми дітьми.

Хоча телеведучій Барановській часто приписують романи з відомими чоловіками, поки жоден з них не був підтверджений самою Юлею.

Зазначимо, що нещодавно шанувальники обговорювали роман Юлії Барановської та Максима Галкіна. Тоді приводом послужило відео, опубліковане в соцмережах Дмитром Нагієвим, де вона сиділа на плечах у гумориста. Довгий час зірки зберігали мовчання, але потім виступили з різкою критикою подібних чуток.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Поки Юлія Барановська ніяк не коментує чутки про нові стосунки. Відомо, що вона не любить розповідати про особисте життя. Так, свій передбачуваний роман з Галкіним телезірка прокоментувала дуже жорстко. Барановська тоді зазначила, що інформація абсолютно не відповідають дійсності і навіть подумувала подати в суд на видання, яке опублікувало наклеп. Сам Максим Галкін теж був категоричний і попросив не дзвонити йому з питаннями про роман з Барановської.

Нагадаємо, пішла від чоловіка і стала ще гарнішою: Джанабаєва після розставання з Меладзе вперше вийшла у світ.

Раніше Знай.ua повідомляв, Лобода показала стильний образ з весілля Бондарчука й Андрєєвої, без блискіток і декольте: "Мамма мія, прекрасна!"

Також Знай.ua писав, рак мозку у "Моєї прекрасної няні": Заворотнюк впала в кому, лікарі передбачають долю Фріске.