Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетний сімейний кадр з доньками Євою і Тільдою. Так, артистка позувала в розкішному білому костюмі і футуристичних окулярах, ніжно обіймаючи дівчаток. Варто відзначити, що однорічну Тілю Світлана почала показувати шанувальникам всього кілька місяців тому, але її обличчя приховує від громадськості до цих пір.

"мої любимки ❤️
моє щастя ...", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Яка Тільда велика😍 як же діти швидко ростуть 😍", "любов❤️❤️❤️❤️", "Ааа, ну просто немає слів 😻дуже милі 😻", "Які солодкі😍❤️ Такі щасливі💖", "Сонечка❤️😍", "Тіля велика така вже 😍, час швидко летить ... 🕊🕊", "лялечки😻", "Які шолодкі❤️🥰", "Копія мами )", "Свєта яка у тебе мила крихітка на руках 😻".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.