Учасниці проекту "Топ-модель по-українськи" вже тиждень живуть в модельному гуртожитку. І за цей час їм вдалося привести будинок в жахливий стан.

Проінспектувати, як живуть дівчата, вирішив суддя модельного проекту Сергій Нікітюк. І те, що він побачив, повалило його в шок, адже речі були розкидані, ліжка не прибрані, а на підлозі валялися обгортки від солодощів.

В цьому сезоні Алла Костромічева і компанія вирішили провести експеримент: замість шикарного особняка заселити дівчат в одну велику кімнату гуртожитку. Щоб згуртувалися і навчилися дружити. Поки можна сказати напевно – в учасниць точно вийшло перетворити кімнату в смітник.

"Я зайшов до дівчат рано вранці, вони ще спали і точно не чекали мого візиту, – каже Сергій Нікітюк. – І це був шок: в хліві біля худоби чистіше і краще, ніж в їх спальні. Коли вони востаннє прибирали в цій кімнаті? В моєму розумінні дівчата не можуть бути такими свинями. Їм потрібно підтримувати чистоту. Неможливо сяяти на зйомці, коли живеш у хліві".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Учасниці від цього тут же збунтувалися. Вони зазначили, що прийшли на проект не прибирати, а бути красунями.

"Як може бути чисто, коли в одній кімнаті живе стільки телиць? – обурилася наймолодша учасниця Катя Чечеленко. – У мене немає ні полиці, ні шафки, звичайно, ми живемо в повному срачі!"

Сергій Нікітюк вилаяв учасниць і розкрив мету свого візиту – розповісти умови роботи на наступний тиждень.

"Нова тиждень проекту присвячена об'єднанню дівчат у велику і дружну модельну сім'ю, – заявив Никитюк. – Як в будь-якій сім'ї, у моделей існує старше покоління, яке приймає важливі рішення, і молодь, яка повинна поважати і довіряти старшому поколінню. Ми з експертами зробимо все, щоб згуртувати дівчат в красиву і, я сподіваюся, худу модельну сім'ю"

Нагадаємо, Алла Костромичова відповіла на найкаверзніші питання про шоу "Топ-модель по-українськи".

Як повідомляв Знай. ua, "Зважені та щасливі" перетворяться у "Міняю жінку".

Також Знай. ua писав, що зірка Топ-модель по-українськи "Дорофєєва" розкрила секрети закулісся.