Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, на якому позує в компанії загадкового красеня.

Як виявилося, цим фото Світлана вирішила привітати цього хлопця з днем народження. Його звуть Назар і у свій час він став героєм кліпу Лободи на пісню "Твои глаза". Як видно, артистка з'явилася перед камерою в білому костюмі, але під піджаком у неї тільки чорний ліфчик, а на ногах масивні кросівки. Хлопець теж позує в білому вбранні, обоє дивляться в камеру, а Світлана навіть сперлася на плече Назара. Фанати не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.