Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, на якому позує в компанії загадкового красеня.

Як виявилося, цим фото Світлана вирішила привітати цього хлопця з днем народження. Його звуть Назар і у свій час він став героєм кліпу Лободи на пісню "Твои глаза". Як видно, артистка з'явилася перед камерою в білому костюмі, але під піджаком у неї тільки чорний ліфчик, а на ногах масивні кросівки. Хлопець теж позує в білому вбранні, обоє дивляться в камеру, а Світлана навіть сперлася на плече Назара. Фанати не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.