"Жіночий Квартал" – новий розважальний телепроект студії "Квартал 95". Це велике концертне гумористичне і музичне шоу, в якому правлять бал жінки. Як кажуть автори нового проекту – це територія жінок, де вони головні, вони завжди праві і елегантно жартують про те, що їм справді цікаво.

Дівчата активно ведуть і свої акаунти у соцмережі Instagram, а також наповнюють новими фото спільний профіль свого колективу. Так, в цей раз на сторінці "Жіночого кварталу" в соцмережі з'явилися фото з закулісся шоу. На цих знімках фанати можуть побачити, як їхні улюблені актриси готуються до нового концерту. Крім того, на фото є і відомі публіці чоловіки – Валерій Жидков, Валик Міхієнко і Вова Шумко.

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка Кварталу 95 показалася у крихітному купальнику.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.