Українська співачка Оля Полякова активно ведене свій профіль в Instagram та часто радує фанатів новими сторіз та відвертими фотографіями. Цього разу на сторінці зірки з’явилося запальне відео із шоу “X-Фактор”.

На кадрах видно Ольгу Поляков та інших зірок: Настю Каменську та Ігора Кондратюка, які танцюють під пісню одного з учасників у проекті “X-Фактор”.

Також замітно, що четвертий член журі - Андрій Данилко був досить серйозний, в порівняні з іншими його колеги. Однак, це не завадило Поляковій зачіпати артиста сідницями під час виконання гарячих танців.

«Давай! Давай! Давай! », - закричала Полякова. Проте Данилко відреагував лише посмішкою.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Вдзначимо, що співачка трусила усіма своїми принадами під композицію “Смажений кабанчик”.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.