Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. Цього разу співачка показала коротке відео, вона знімає себе сама, демонструючи зміни в зовнішності.

На відео, яке з'явилося в записі зірки, видно, що вона кардинально змінила зовнішність для зйомок у кіно. Так, замість довгих білявих локонів, на голові співачки коротка стрижка "під хлопчика", при цьому її волосся темне. У підписі до ролика говориться: "Фільм #КОЛИШНІ, який приніс Тіні Кароль перемогу в номінації "Краща жіноча роль" на кінофестивалі SFAAF – можна вже подивитися на YouTube. Активне посилання на фільм – в Stories". Шанувальники не залишилися байдужі і засипають компліментами новий образ зірки.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.