Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала, часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала фото, на якому позує з чоловіком та сином, а в підписі до нього привітала фанатів з Днем миру.

На фото всі троє з'явилися у світлому одязі, Джамала в білій блузі, її чоловік у джинсах і білій сорочці, а синочок у кофтині з мультяшним принтом. У підписі до ніжного фото співачка написала: "Сьогодні як ніколи хочеться побажати мирного і чистого неба над головою нам усім! Все наше життя складається з моментів, тому давайте цінувати і берегти кожну хвилину, проведену в злагоді та затишку з близькими. З Днем миру, друзі!". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.