Відома українська співачка, учасниця жіночого тріо "ВІА Гра" Еріка Герцег частенько радує численних шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Цього разу дівчина показала спокусливе фото, на якому з'явилася в спокусливому образі, цим знімком дівчина анонсувала новий кліп на нову пісню.

На фото, яке опублікувала Еріка, вона постала на огляд публіки у відвертому образі. Треба сказати, що цим знімком артистка підтвердила свій статус секс-символу естради. Для спекотної фотосесії Герцег одягнула чорну білизну і чорні панчохи, оголивши плечі і довгі ноги. Її волосся розпущене і розпатлане, а на обличчі яскравий макіяж. Шанувальники в захваті від такого гарячого образу красуні і засипають її компліментами в коментарях до фото. Деяким вона на цьому фото схожа на голлівудську красуню Ніколь Кідман.

Нагадаємо, українська співачка Еріка Герцег приміряла зухвалий образ.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що оновлена ВІА Гра запалила в еротичну відео.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що солістка "ВІА Гри" похвалилася соковитою фігурою.