32-річна співачка Поліна Гагаріна була екстрено госпіталізована у час гастрольного туру через невідомого вірусу. Зараз артистка знаходяться під крапельницею, лікарі намагаються стабілізувати її стан.

Проблем зі здоров'ям Гагаріної змусили зірку відмінити виступ на концерті "Музикант року-2019". Про події співачка відверто розповіла в своєму офіційному акаунті в соціальній мережі Instagram.

"Йди, вірус смердючий", - написала Гагаріна. Співачка розмістила відеозапис, на якою можна помітити, що вона лежить під крапельницею.

Поліна не може приборкати вірус вже цілий тиждень. І вдалась навіть до крайніх мір оздоровлення - голковколювання. І показала знімок, на якому у знаменитості в шиї запхані дві голки.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Хто багато працює, той захворів. Стільки справ, все стало. Може, є які-небудь новенькі ліки, щоб завтра ожити?", - написала дівчина напередодні.

Щоб швидше одужати, Поліна навіть вдалася до методу голковколювання. Цю процедуру вважають досить болючою, однак Гагаріна перенесла її стойко. Після цього вона навіть пожартувала на сторінках свого аккаунта: "Скільки голочок ви бачите?" Артистка розмістила незвичайну фотографію, на якою в її голові можна помітити кілька голок. Прихильники бажають Гагаріної якнайшвидшого одужання.

Нагадаємо, Заворотнюк не була у комі: шокуюча правда про хворобу актриси поставила всіх на вуха - ЗМІ.