Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішне селфі в дзеркалі, позуючи в стильному чорному комбінезончику з зміїним анімалістичним принтом і туфлях-човниках. Так, артистка засвітила довгі ноги, проте деякі фанати запідозрили її в фотошопі.

"чи так? 🦄
@saintlaurenr", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз, проте серед компліментів можна побачити і критику: "А що з ногами ?", "З туфель пальці вилазять", "Ти і так струнка і красива навіщо ноги фотошопом добивати(((((", "Підступна камера трошки підвела: ліва ручка невдало вийшла. А так - супер.", "Можна було і разом ноги зробити ... не зіпсувало б нічого ....", "Все добре, але взуття потрібно брати за розміром.".

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.