Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася розкішним кадром з шоу "Танці з зірками", яке незмінно веде з Юрієм Горбуновим. Там, артистка приміряла довге плаття кольору фуксії з глибоким декольте і розрізом на нозі, засвітивши пишні груди.

"#tinakarol wearing @ysljewelry
Style by @kameronfashion
#тинакароль
Ph @pavelorlov @tanci1plus1@1plus1_ua", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери не пройшли повз: "Що за Богиня???😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩", "посміхайся завждиии!!!!!", "ой ну промінчик щастяя♥️", "Шалено красива посмішка 😻", "
Сонечко, тобі дуже личить рожевий ❣️", "Шикарна🔥😍", "Мілашка❤️", "Тіночка,ти сонячний зайчик!!! Красотуля!!!! Чудова посмішка!!!Сама,сама,сама!!!!!".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.