Епатажна українська співачка MARUV (Анна Корсун) вирішила підкорювати серця фанів не тільки співочим талантом, але і хореографічним — вона бере участь у шоу "Танці з зірками", вже ставши улюбленицею публіки. Проте нещодавно, у п'ятому випуску проекту артистка разом з партнером Джеєм раптово вибули з "Танців", що стало несподіванкою для шанувальників. Так, найкраща подруга знаменитості, Леся Нікітюк, дуже емоційно відреагувала на поразку Анни в Сторіс.

Спочатку Леся сильно преживала за MARUV, дивлячись ефір по телевізору, однак коли резьтат таки оголосили, підбадьорила подружку: "Нарешті підемо у СПА! Ти крута". Варто зазначити, що у фінальній промові Анна зізналася, як сильно втомилася від шоу: "Я дуже хотіла сюди потрапити і я це зробила. Спасибі велике, що ми вилетіли! Це дуже важко – поєднувати гастролі і танці. Насправді, я вже така вичавлена! ...".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Дан Балан віддав своє прізвище іншій, фанати ошелешені.

Як повідомляв раніше Знай.uа, соліст The Prodigy Кіт Флінг підсунув посмертну "свиню" родичам.

Також Знай.uа писав про те, що співачка Віра Брежнєва приміряла дуже екстравагантне вбрання.