Сучасний шоу-бізнес практично не реальне уявили без знаменитостей, які жодного разу не зверталися до пластичних хірургів. Хтось хотів збільшити губи, хтось зменшити щоки, а хтось і взагалі “омолодитися”. Щоправда, інколи шанувальники не дуже вдоволені тим, що їх кумир коригує зовнішність, пише “Politeca”.

В сучасному суспільстві практично кожен прагне до ідеалу, який в кожного свій. Прагнуть до цього ідеалу й відомі зірки, які іноді заходять занадто далеко та лишають себе того, що мали. Так, серед знаменитостей, які за допомогою пластики змінили себе до невпізнаваності, є: Алла Пугачова та Ірина Білик. Вони частенько потрапляють під шквал критики через невдалу пластику, адже після численних операцій практично не схожі на самих себе.

Також не змогла зупинитись і Донателла Версаче, яка буквально змінила себе і стала зовсім іншою людиною. Вона тепер відома не тим, що головний дизайнер модного будинку Versace, а та яка спотворила себе операціями та уколами.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Однак, не завжди пластика є поганою. До прикладу, Анджеліна Джолі, Вікторія Бекхем та Ніколь Кідман наважилися лягти під ніж, і, очевидно, не пошкодували про це.

Нагадаємо, Настя Каменських виставила на показ стрункі ніжки, нікого не соромиться: "Це тільки початок".

Як повідомляв Знай.uа гаряча Кардашьян звела з розуму пишним декольте: ігрова кімната для дорослої дівчинки.

Знай.uа писав, "Грішна" Ірина Білик зробила інтимне визнання: "Молюся, але не каюсь".