Стало відомо, що в ніч на вівторок, 23 вересня, в Лос-Анджелесі (Сполучені Штати Америки) пройшла церемонія нагородження головної телевізійної премії миру "Еммі". На цю головну телевізійну подію 2019 року прийшли багато голлівудських зірок, передає Obozrevatel.

Так, зірка популярного серіалу "Гра престолів", яка грала роль матері драконів Дейнерис Таргаріен, Емілія Кларк з'явилася на килимовій доріжці в провокаційному вбранні Valentino Haute Couture темно-синього відтінку.

Слід підкреслити, що актриса одягла сукню з досить глибоким декольте, засвітивши голі груди.

Свій образ знаменитість вирішила доповнити масивними сережками, лаконічним макіяжем і розпущеним волоссям.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Також варто зазначити, що цієї зоряної вночі Емілія Кларк претендувала на найпрестижнішу нагороду церемонії — "головна роль в драматичному серіалі".

Нагадаємо, що популярний серіал "Чорнобиль" від НВО торжествує на премії Еммі.

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальний фільм про Майкла Джексона отримав статуетку "Еммі".

Також портал Знай.ua писав, що Кіт Харінгтон поділився секретом того, як йому вдалося отримати видатну роль у серіалу "Гра престолів".