Багато телеглядачів з теплотою на душі згадують популярний телесеріал з нульових "Не родись красивою", у якому роль некрасивої Каті Пушкарьової зіграла симпатична актриса Неллі Уварова. Проект приніс артистці всенародну любов, але мало хто може згадати інші її роботи у кіно.

На даний момент Неллі Уварова активно працює у театрі і веде профіль в Instagram. Так, нещодавно вона виклала фото в компанії чоловіка Олександра Гришина. Варто відзначити, що Уварова з часів зйомок у "Не родись вродливою" не тільки сильно поправилася, але і зважилася на экстримально коротку зачіску. Шанувальники припускають, що причиною цього могла стати серйозна хвороба або ж цікава роль, для якої потрібні були кардинальні зміни. Багато хто порівнює стиль Уварової зі скандальною Надією Савченко.

Нагадаємо, нинішній образ Каті Пушкарьової шокував її шанувальників.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв, зірку "Татусевих доньок" раптово видав великий живіт.

Також Знай.ua писав, зірка "Татусевих доньок" схуд на 100 кг і змінився до невпізнання.