Зірка відомого телесеріалу "Не родись вродливою" Неллі Уварова здивувала публіку новим образом. Відома актриса практично повністю залишилася без свого шикарного волосся.

У соціальних мережах шанувальники опублікували знімки знаменитості з новою стрижкою під "їжачок". До того ж, актриса помітно скинула вагу.

В такому вигляді актриса з'явилася на відкритті сезону в Російському академічному молодіжному театрі.

Новий образ Неллі активно обговорюють в мережі. Деякі шанувальники були стривожені її перетворенням і цікавились, чи все в порядку зі здоров'ям відомої актриси. Однак вона виглядала досить бадьоро і весело.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Щодо самого іміджу зірки думки розійшлися. Одні фанати вважають, що образ вийшов свіжий і яскравий, інші ж вважали стрижку негарною.

"Неллі, а Вам йде цей сміливий образ!))) Несподівано, але дуже гармонійно!", "А навіщо налисо? Негарно", "Неллі Уварова прекрасне з будь-якою зачіскою і в будь-якому одязі!", "Жінка без волосся ніколи не буде еталоном жіночої краси", "Принадність жінка, просто красуня!", - такі контрастні коментарі залишили користувачі мережі.

Нагадаємо, що "Катя Пушкарьова" вдруге стане мамою.

Як повідомляв портал Знай.ua, зірка серіалу "Не родись вродливою" повністю трансформувалася.

Також портал Знай.ua писав, що нинішній образ Каті Пушкарьової шокував її шанувальників.