15 років пройшло з тих пір, як вийшла перша серія серіалу «Не родись вродливою».

І акторів, що грали в серіалі, зараз майже не дізнатися.

Передає clutch.

Напередодні актриса, що грала Катю Пушкарьову у відомому серіалі «Не родись вродливою», Неллі Уварова, показала в Instagram незвичайні знімки. Вони показують, як сильно змінився її імідж.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Дівчина кардинально змінила колір волосся і коротко постриглася. Візуально її обличчя стало молодше.

Фанати звернули увагу на зовнішність знаменитості і почали писати коментарі: «вам дуже йде», «обалденная зміна, шикарна», «яка ж ви гарна, прям ваш колір волосся, а карколомна зачіска!», «дуже стильно, як же вам йде».

Варто нагадати, що 23-річна російська танцівниця гоу-гоу не змогла витримати роман із зіркою такого масштабу, як Джонні Депп. Після того, як в мережі стали обговорювати роман Поліни Глен з актором, вона спішно покинула Лос-Анджелес і перебралася додому, в Санкт-Петербург, про що пише видання Mirror.

Нещодавно журналістам вдалося знайти дівчину: вони помітили неподалік від квартири батька Геннадія. Як стало відомо, батько з дочкою прогулювалися по вулиці, коли помітили репортера. Геннадій вирішив відвернути увагу папараці на себе, а дочки наказав: "Поліна, біжи!". Коли ж репортер підійшов до нього в надії отримати хоч якісь коментарі, батько дівчини категорично відмовився повідомити що-небудь: "Я не дам вам інтерв'ю, не маючи на це дозволу Поліни. Це її і тільки її особисте життя і я не буду вам про неї нічого розповідати!".

Перша інформація про те, що у 55-річного Деппа з'явилася нова подружка, з'явилася минулого тижня, після того, як репортери помітили парочку цілуються на публіці, однак їх фотографували і до цього. Як стало відомо, Поліна і Джонні знайомі вже близько року – вона супроводжувала Джонні під час його гастролей по Росії в минулому році.

Нагадаємо, Лорак підкорила Німеччину хітом Вітні Х'юстон

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Астаф'єва змінилася до невпізнання

Також Знай.ua" писав про те, що Софія Ротару полонила шанувальників зовнішнім виглядом