Українська співачка, учасниця музичного дуету "НеАнгели" Слава Камінська, часто балує фанатів в Instagram новими фото зі свого особистого і творчого життя. А нещодавно в мережі з'явилася інформація про розлучення Слави з відомим пластичним хірургом, але ніхто з пари це не коментував.

В цей раз Камінська показала в мережі гаряче фото з літньої відпустки, на якому з'явилася в еротичну образі. Перед камерою Слава позує, лежачи на бортику басейну в леопардовому купальнику, який підкреслив ідеальну форму співачки. Артистка витягнулася в спокусливій позі, на її очах сонцезахисні окуляри, а волосся намокло в басейні. У підписі до фото Слава написала: "Дивлячись на свої фото з відпустки, хочеться або назад у відпустку, або ще гарних фоток. У жовтому листі це звичайно добре, але хто хоче ще гарячіше – вам до @tropicpic, поки він в Києві і не звалив у Маямі. PS фотки він робить ідеальні". Фанати не пройшли повз і засипають Камінську компліментами.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.