Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила досить відверте фото, позуючи в чорному міні-бікіні на балконі розкішного готелю. Так, артистка засвітила підтягнуту фігуру і масивні сідниці, зізнавшись, що відправилася на відпочинок з чоловіком Потапом.

"This is our with @realpotap escape. Just 4 days. A lot of love and sun ☀️ ❤️ (Це наша з Потапом втеча. Всього 4 дні. Багато любові і сонця)", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери взялися коментувати: "Класна😮", "Ням-ням", "Зачот )))", "Булки🔥", "Годі збуджувати .!", "Вааааав яка дупка😍😍", "Краса", "Ідеальна фігура 👍", "Чось Попа вже не як у Кім ) схудла !", "Схудла".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.