Популярний співак, "король" російської поп-сцени Філіп Кіркоров частенько радує фанатів новими публікаціями у Instagram. Нещодавно артист явно вирішив згадати минуле, репостнувши в Сторіс кілька колажів і яскравих кадрів з фан-сторінок. Так, знаменитість з'являвся на публіці в різних, часом дуже забавних образах: від спокусника з волохатими грудьми у прозорій сорочці до кучерявої копії Валерія Леонтьєва.

Варто відзначити, що Кіркоров воістину обожнює епатувати публіку. Тільки лінивий не чув про його скандали з журналістками, гучне розлучення з Аллою Пугачовою, загадкове народження двійнят Алли-Вікторії і Мартіна-Христина і численних романах, які йому приписувала преса, причому як з жінками, так навіть і з чоловіками.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще