Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер весь час радує фоловерів в Instagram новими кадрами. А нещодавно її екс-подружка, Джордін Вудс відсвяткувала 22-й день народження, показавши, як вміє розважатися. Так, Кайлі на свято не прийшла, але дівчині було ітак весело, судячи з відео, де вона трясе сідницями в сітчастих прозорих штанях.

Варто відзначити, що Кайлі і Джордін дружили ще з дитинства, однак нещодавно подружки опинилися в центрі скандалу. Так, конфлікт почався, коли Джордін засвітилася в одному з нічних клубів з баскетболістом Трістаном Томпсоном - батьком дитини Хлої Кардашьян. Вони пристрасно обнімалися і цілувалися, після чого Кайлі і вся родина Кардашьян назавжди вигнали зрадників зі свого життя.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі.

А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.