Нещодавно закінчився другий сезон костюмованої драми "Кріпосна", який йшов на телеканалі СТБ. А сьогодні, 25 вересня, свій День народження святкує одна з головних акторок серіалу Фатіма Горбенко. Вона втілила в життя образ дружини віце-губернатора Олени Кореневої й зіграла божевільну заборонену любов з Миколою Дорошенком (Марк Дробот).

Фатіма Горбенко родом з Одеси. Вона народилася в родині відомого українського альпініста Мстислава Горбенка.

"Батьки мого батька, чистокровна татарка з Казані Гульсум Шерифовна Агаєва і український хірург Мстислав Михайлович Горбенко, після війни в 1946 виїхали з Одеси в Молдову в пошуках кращої долі. У той час там можна було хоч якось вижити. Принаймні, не голодувати. Потім, коли стало легше, батько Мстислав Горбенко повернувся в Одесу. Тато дуже пишається своїми татарськими корінням, тому назвав мене на честь своєї сестри Фатіми", - поділилася акторка історією свого дитинства.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Сама ж зірка серіалу "Кріпосна" стверджує, що їй подобається грати ролі в історичних фільмах і вона сумує за зйомками серіалу. За словами Фатіми, саме тугі корсети та пишні спідниці 19 століття дозволяють їй бути собою.

"Саме в історичних ролях я відчуваю себе максимально вільно і органічно. Занурюватися в Олену Коренєву з її гідністю, високим почуттям гідності, чистотою, кодексом честі мені було простіше, ніж грати сучасних, нехай і непростих, жінок. "Кріпосна" стала великою подією в моєму житті", - зауважила Фатіма.

Нагадаємо, що головна героїня "Кріпосної" розповіла про жахіття на зйомках.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Друзям" виповнилося 25 років, і для фанатів актори завжди залишаться такими, якими запам'яталися в сіткомі.

Також портал Знай.ua писав, що шанувальники серіалу "Кріпосна" не залишають сценаристів в спокої: "Коли третій сезон?".