Відомо, що минулого тижня на телеканалі СТБ глядачі побачили довгоочікуваний фінал легендарного серіалу "Кріпосна". Кінець просто-напросто підірвав мережу, і фанати почали вимагати зняти 3-й сезон.

"Навіщо вбили Жадана?", — головне питання, яке задають глядачі.

Мережа також завалена коментарями шанувальників, які в подиві, чому ще один герой помирає, а Катя так і не стала щасливою.

"Фінал жесть", "сценаристи кровожерливі", "Катя - чорна вдова", "Я в шоці", "Жадан підкорив, як же тепер без нього?", "Коли третій сезон?", - пишуть користувачі мереж.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

А деякі навіть вирішили протягнути руку допомоги сценаристам, підкидаючи їм свіжі ідеї для продовження.

До того ж купа коментарів ще й про те, що у Жадана серце знаходиться з іншого боку. Також багато варіантів і про те, що у Андрія в кишені був портрет Катерини, який його врятував від кинджала або що напад Каті всього лише наснилося. А деякі просто додали містики і вирішили, що нібито це було тільки бачення Каті.

До цього флешмобу за хештегом #жаданживи приєдналася також і головна героїня Катерина Ковальчук. Після такого прохання сценаристи не можуть залишитися байдужими.

Нагадаємо, що головна героїня "Кріпосної" розповіла про жахіття на зйомках.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Друзям" виповнилося 25 років, і для фанатів актори завжди залишаться такими, якими запам'яталися в сіткомі.

Також портал Знай.ua писав, що актор "Гри престолів" зізнався, за що він отримав роль Джона Сноу.