Українська співачка Наталка Карпа нарешті розкрила для всіх свою таємницю - вона вагітна і чекає на первістка. У розмові зі Знай.ua артистка відверто розповіла про те, як готувалася до вагітності у 37, чи збирається у декрет та як чоловік, герой АТО (“Титановий Джексон”) Євген Тєрєхов, піклується про неї. Крім цього, Карпа зізналася, як донька Євгена від першого шлюбу відреагувала на новину про поповнення у родині.

Наталка Карпа на сьомому місяці вагітності

Наталю, для вас це буде перша дитина, але у чоловіка є донечка, так?

У нас в родині є я, є чоловік і чоловіка донечка, але я не кажу так, бо це і наша донечка. Це донька Євгена від першого шлюбу. Їй 5 рочків. Ми цього літа разом відпочивали на морі. Донечку звати Аня. Вона - мила, красива, дуже талановита та здібна дівчинка. У неї дуже гарний хист до малювання.

Аня була дуже маленькою, коли ви з Євгеном зійшлися. Пам’ятаєте вашу першу зустріч з нею?

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Їй ще не було двох рочків. У нас була з Євгеном розмова, коли ми з ним познайомилися і зрозуміли, що ми один одному симпатизуємо, що у нас може щось таке вдатися. З його сторони було питання: “Наталко, у мене є донька. І для мене дуже важливо, чи ти як жінка зможеш її прийняти? Тому що це основне для мене, це промінчик мого життя”. Він завжди каже, що очі доньки врятували його на війні. Це був такий промінчик, який його грів. І звичайно, я кажу: “Женю, ти знаєш, я тебе люблю, ти - моя рідна і близька людина, і я не можу не полюбити твою дитину!” Тим паче, коли ми особисто познайомилися з нею.

Євген Тєрєхов з донькою від першого шлюбу

Звичайно, вона ще була дуже крихітна, дуже малесенька. Мене представили так: “Це Наталка!” Вона спочатку не могла вимовити і казала “Толянка”. Але мені вдалося знайти спільну мову, тому що, взагалі, я дітей люблю. У мене є два маленьких племінника. Якось так по життю вдавалося знаходити спільну мову з дітками. Плюс - я знала, чим її підкупили. Ми купили класні фломастери, бо вона любить малювати. І ми з нею два чи три дні безперервно просто малювали.

Наталка Карпа з племінниками

Як Аня відреагувала на те, що зовсім скоро у неї буде братик або сестричка?

Ми до цього теж так готувалися, якщо чесно, як їй цю новину повідомити. В цій ситуації дуже гарно спрацював чоловік. Я дуже сентиментальна і могла з того всього просто розплакатися, але чоловік пояснив їй. І Аня мала гарний приклад, тому що брат чоловіка нещодавно вдруге став батьком. Вона на прикладі наших рідних бачила, як збільшується їхня сім’я, і вона знала, що буває таке: може народитися братик або сестричка. І бабуся з нею про це гарно говорила.

І коли ми їй розповіли, що скоро буде теж хтось з рідних і близьких, то вона спочатку так слухала, дивилася, потім були такі допитливі оченята, але потім зраділа.

Наталка Карпа та Ганна - донька Євгена від першого шлюбу

Як у вас складаються стосунки з колишньою дружиною Євгена?

Ми навіть не знайомі. Ми живемо у Києві, а колишня дружина живе у Дніпрі. Спілкується Женя виключно тому, що є спільна дитина. Аня приїжджає з бабусею або дідусем.

Які зміни відчуваєте з вагітністю?

Я кайфую! Я сотні разів собі прокручувала, як це буде, авжеж, ніколи цього не відчувала. Я розумію, що це зміни гормонального фону жінки, але це був момент, коли мені хотілося до кожного підбігати і кричати: “Ви знаєте, у мене таке щастя!” Не робила так, тому що це первісток у 38. Я не приховую свого віку. У серпні відсвяткувала день народження.

Наталка та Євген на червоній доріжці музичної премії

Дехто з вагітністю стають більш енергійними, інші - навпаки. А у вас як на сьомому місяці вагітності?

Буває по-різному, але те, що мені в роботі простіше і легше це все проходити - це факт. Я не відкинула роботу, я гастролюю, у мене активні гастрольні графіки, але до певного числа. Я зрозуміла, що скажу собі “стоп”.

Тож декрет буде?

Так.

Чоловіки люблять дарувати жінкам особливі подарунки на важливі події. Коли Євген дізнався, що стане татком, як він відреагував?

Ви знаєте, мені на рахунок подарунків і знаків уваги дуже пощастило! Бо, незважаючи, чи є у нас якась подія, чи нема, у мене вдома завжди є свіжі квіти. Навіть якщо просто повертаюся з концерту, втомлена, і Женя каже: “Чекай, чекай…” Він спускається вниз і приходить з букетом квітів. Плюс - він дуже уважний! Він може спостерігати і зрозуміти, чого мені не вистачає. Він в мене, я називаю, “гаджетозамінник”. Я, напевно, ходила б досі зі старенькою Нокією, а він слідкує, щоб у мене був постійно новий смартфон, новий гаджет. Він усе це оновлює.

В їжі чи стали ви більш вибагливі?

Мій чудовий чоловік і в цьому плані мене “розгрузив”. Насправді завжди домашні готування лягають на мене. Один раз він зробив мені комплімент, який був краще всіх похвал. Він сказав: “Наталко, ти зварила сьогодні божественний борщ! Ти його зварила, як моя мама!” Я просто реально два дні ходила і всім розповідала, що я досягнула цього рівня богині.

Євген та Наталка

Не секрет, що завагітніти після 35 років не так просто. Чи планували ви вагітність?

У мене є дуже гарний друг - професор з Тернополя Стефан Хміль. І ми з ним готувалися. Я перед тим повністю проконсультувалася з дієтологом. Майже рік ми вели правильний спосіб харчування, життя. Я проходила курс вітамінізації певної. Були моменти, коли мене всі питалися: “Ну що, ну коли, як?”

Психологічно було дуже складно. Коли я це викинула з голови, розслабилася - у нас все вийшло!

А хочете одну дитину чи більше?

Я хочу мати гарний будинок і дуже хочу мати велику родину!

Нагадаємо, раніше про зміни у житті Знай.ua ексклюзивно розповіли солісти гурту KAZKA, які вважають успіх пісні "Плакала" феноменальним.

Також співачка та експолітик Анастасія Приходько спеціально для Знай.ua розкрила правду про вінчання і зрив власного весілля.

А всесвітньо відома українська топ-модель та подруга Леонардо ДіКаприо Аліна Байкова розповіла Знай.ua, як відгуляла 30-річчя в Києві.