Солісти KAZKA зізналися, що пісня “Плакала” стала для їхнього гурту початком великих пригод. Завдяки феноменальному успіху композиціїї вони побували у світовому турі, відкрили для себе нові країни та познайомилися з багатьма іноземними шанувальниками.

Напередодні святкування річниці виходу кліпу "Плакала" Знай.ua поспілкувався з Олександрою Заріцькою, Микитою Будашем та Дмитром Мазуряком про зміни, які сталися у їхньому житті за цей час.

Як розповів автор слів "Плакала" Сергій Локшин, пісня про те, як можна "перезавантажитися", виплеснувши накопичені емоції. Як часто ви стикаєтеся у своєму житті з емоційним стресом, коли хочеться залізти під ковдру і виплакати весь біль?

Нікіта: Я сильний брутальний чоловік! Зі мною такого не трапляється! Жартую, звісно. Без сліз, але трапляється. Допомагають долати стрес вечірні пробіжки, дружня компанія та перегляд класного фільму.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Діма: Мій антистрес — це мої музичні інструменти. Майже весь свій вільний час я граю, перекладаю або милуюся ними. А під ковдрою я дуже міцно сплю (хоча не так часто, як мені того хочеться).

Саша: В цьому питанні я відриваюсь за нас трьох. Я дуже емоційна! Буває, вранці радію і стрибаю до стелі від щастя, а вже ввечері мені нічого не хочеться. Можу несподівано розплакатися. Як борюся з цим? А ніяк! Даю собі можливість висловити свої почуття. Я живу дуже насиченим життям, коли один рік — за всі три. Тому й емоцій в мені вирує за трьох!

KAZKA на гастролях у США

Чи розбивали вам коли-небудь серце?

Нікіта: Серце? Ви думаєте, у когось з нас є серце?

Діма: Сердець розбитих не пригадаю, зате склянок — набереться кілька десятків.

Саша: Як бачите, на розмову про особисте нас непросто вивести. Нехай наші сердечні справи залишаються поки для вас загадкою!

Як у вас проходить "перезавантаження"? Що найкраще допомагає, коли сумно, втомилися, засмучені?

Саша: Завжди допомагають сон, вода, серіал або маска для обличчя.

Нікіта: Можна ще зустрітись із друзями.

Діма: Чи просто поїхати додому на декілька днів.

Як пройшов цей рік з моменту виходу відеокліпу на пісню “Плакала”?

Нікіта: Ми побували у першому світовому турі. Ми співали в один голос із залами в Америці, Європі, Канаді і, звісно, в Україні. Для гурту, якому всього декілька років — це щось неймовірне! Інколи все ще важко повірити, що це все відбувається з нами.

Ми співали перед залами в 30 000 слухачів в Ташкенті та майже 100 000 слухачів в Харкові! Якби нам два роки назад сказали про стотисячний стадіон слухачів, ми б, певно, довго сміялися. Таке важко було уявити навіть у найсміливіших мріях!

Діма: Ми презентували першу друковану справжню дитячу KAZKA. Це нова сторінка в нашій історії й зовсім скоро ви побачите продовження. Вже взимку ми представимо більшу версію казки в прозі для дітей старшого віку.

А ще — ми записали другий альбом NIRVANA, який ви почуєте вже за місяць. Нам здається, він вийшов дорослішим — музично, змістовно та емоційно. Чи є в ньому нова “Плакала”? Точно ні, але, ми сподіваємося, там є майбутні хіти, які знайдуть своїх слухачів по всьому світі.

Саша: В нас з‘явилась висока планка, адже успіх “Плакала” феноменальний. На сьогодні — понад 265 мільйонів відеокліпу переглядів на YouTube, перші позиції у світових чартах та слухачі по всьому світі! “Плакала” стала для нас відправною точкою. Такі пісні бувають раз на десятиріччя, та ми навряд чи зможемо описати словами, наскільки щасливі, що вона обрала нас. Та на ній ми не збираємось зупинятися та прямуємо до нових звершень.

Діма та Микита

Як ви особисто змінилися за цей час?

Діма: Я поповнив свою колекцію ще декількома унікальними музичними інструментами, подивився світ і відпустив вуса.

Нікіта: Я навчився спати в літаках, бувати в трьох місцях одночасно (ні, на жаль, але я працюю над цим) і наблизився до NIRVANA.

Саша: Я точно стала сміливішою (ви ж чули Пісню Сміливих Дівчат?), перевтілилася в персонажа справжньої дитячої казки на ім'я KAZKA, а ще ми з хлопцями замахнулися на київський Палац спорту, де KAZKA чекає на всіх вас вже 4 березня. Це точно буде найкраще шоу, в якому нам коли-небудь доводилось брати участь. Приєднуйтесь!

Нагадаємо, раніше KAZKA повідомили про перенесення дати концерту у Палаці спорту з 14 листопаду 2019 року на 4 березня 2020 року.

Також Знай.ua писав, що улюбленці Насті Каменських увірвалися на Х-фактор 10 сезон.

Крім цього, співачка Оля Полякова відверто розповіла, як потрапила в зірковий склад журі "Х-фактору", та чи вважає зірка конкуренткою Каменських.