Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно співачка дала відверте інтерв'ю у популярному шоу "Обережно, Собчак!", де телеведуча Ксенія Собчак ставила досить інтригуючі питання. Так, артистка виявилася набагато скромнішою, ніж на сцені, розповівши про стосунки з Тіллем Ліндеманном, виховання дітей, скандали і пластичні операції.

Про Тілля Ліндеманна (співачка зізналася, що говорити про нього можна небагато, адже у них контракт): "Ось коли ти зустрічаєшся, у тебе любов, а потім раз, і ця людина полетіла, і ти добре себе почуваєш, тому що займаєшся роботою. А потім ця людина раз, через місяць знову приїхала, знову любов."

Про дочок Єву і Тільду: "Мої діти взагалі не вимагають нічого. Єві добре там, де я. Моїй дитині треба, щоб її годували, з нею грали і її любили...У мене Єва на навчанні на приватному. У неї домашня освіта. Ми весь час мандруємо і не можемо зупинитися в одному місці".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Про пластичні операції (Світлана зізналася, що якось впала обличчям на скло): "Я не робила нічого. Я зараз почала займатися масажем обличчя. До мене прийшла масажист, це зараз дуже модно, і дійсно процедура дуже робоча. Боляче дико. Вона каже: "Боже, у вас справжні вилиці, а я-то думала!". Тобто всі думають, що у мене зроблені вилиці і овал обличчя. Я не торкалася взагалі ні до чого.".

Про Володимира Зеленського: "У мене до нього дуже тепле ставлення, і я йому вірю. І я б дуже хотіла, щоб він використовував той позитив, який у нього є, на благо всіх людей, тому що люди дуже страждають, і людей дуже шкода. Мені хочеться, щоб все було добре. І я вірю, що незабаром зможу повернутися в свою країну з величезним концертом.".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.