Відомий український актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв кримськотатарського походження розповів про створення своїх фільмів "Хайтарм", "Кіборги" та "Захар Беркут". Також актор розкрив свій щомісячний гонорар.

Про це Ахтем Сеітаблаєв розповів у програмі "Зе. Інтерв'юєр".

Ахтем Сеітаблаєв розповів, що фільм "Хайтарма" присвячений колишньому українському військовополоненому Олегу Сенцову. Фільм вийшов через декілька місяців після анексії Криму. "Хайтарма" — перший кримськотатарський повноформатний художній фільм і перша художня картина про депортацію кримських татар.

Режисер та актор також розповів, скільки заробляє, однак точної суми не назвав.

"Це більше, ніж середня зарплата по Україні. В принципі, мій сьогоднішній режисерський гонорар дозволяє мені виконувати свої батьківські і чоловічі обов'язки. Я отримую гонорар в цілому за фільм. Мені зручно отримувати щомісяця, тому що є виплати, школа, діти і так далі", - розповів Ахтем.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Ахтем Сеітаблаєв також додав, що успіх фільму "Кіборги" забезпечили декілька факторів. Саме цей фільм запустив цікавість аудиторії до того, що відбувається на сході України. Також були важливими пісні у фільмі - "Гуцулка Ксеня" та фінальна "Мить".

Нагадаємо, Зеленський справив фурор на "Іграх нескорених", до сліз: "Ви надихаєте таких людей, як я".

Як повідомляв портал Знай.uа, Заворотнюк перед хворобою втратила усе: "Моя прекрасна няня" прогоріла на шалені суми у Криму.

Також портал Знай.uа писав, що Притула зізнався, як змушує "Вар'ятів" працювати до сьомого поту: "Відправляю в киплячі чани на годину".