Нещодавно стало відомо про страшну хворобу відомої російської акторки та зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк. Відомо, що вона лікується від раку головного мозку в одній з приватних клінік Москви. У Криму зірка має власний будинок, а також каток. Та саме через цей каток вона втратила значну суму.

Тимчасовий намет на 800 кв.м. місткістю на 1500 глядачів встановили прямо на ялтинській міській набережній. Його побудували за кошти інвесторів, які вклали у нього 2, 5 мільйонів доларів. Однак проект був неуспішним.

Анастасія Заворотнюк

Каток довелося закрити через декілька місяців після відкриття. Анастасію Заворотнюк зобов'язали сплатити ще 40 тисяч доларів і відремонтувати діри в покритті на набережній.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За словами колишнього співробітника ялтинської адміністрації, борги актриси взяв на себе місцевий депутат, який займався лобіюванням проекту по ковзанці.

Нещодавно стало відомо, що Заворотнюк також довелось продати нерухомість в Криму через недавній скандал із боргами після прогорання в бізнесі. Тоді Заворотнюк терміново продала свої квартири на півострові, яких у неї було дві.

Анастасія Заворотнюк з сім'єю

Зазначимо, Заворотнюк прийшла до тями, і зайнялася вивченням важливих документів. В клініці припускають, що ймовірно рідні акторки поспішили залагодити паперові формальності.

Нагадаємо, раніше хвора на рак Заворотнюк написала заповіт: які "скелети у шафі" приховує "Моя прекрасна няня.

Як повідомляв портал "Знай.ua", друг хворої на рак Заворотнюк розкрив те, що приховали від всіх

Також "Знай.ua" писав, що сестра Жанни Фріске звернулася до Заворотнюк і її сім'ї: "Може врятувати лише...".