Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила в Копенгаген, Данія, подорожуючи разом з сім'єю. Так, артистка зробила загадкове фото з келихом вина, однак зізналася, що насправді рідко вживає алкоголь.

"Не люблю алкогольні напої🥴
Зрідка можу випити тільки сидр і шампанське (2 рази в рік) 👌🏻
А що любите ви?)", -поцікавилася Гросу. Фолловери залишилися в захваті і почали відповідати: "На парижанку схожа🔥", "Красуня!!!!)))", "Від душі!!!! Алінушка!!! Ваш колір волосся блонд!!!! Супер!!!!", "Ви добродійко занадто молода, щоб любити міцні напої.", "Аліна, ви така красуня! Я теж не любитель випити))".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще