Відома українська співачка Світлана Лобода виклала на своїй сторінці в Instagram провокаційне фото. Так, на знімку артистка позує у короткій леопардової накидці і трусиках.

Під пікантним кадром Лобода написала підпис "Тобі" і додала емодзі вовка. Багато хто припустив, що насправді фото призначалося конкретному чоловікові - вокалісту групи Rammstein Тиллю Ліндеманну. Саме його вважають батьком доньки співачки Тільди.

У коментарях шанувальники буквально засипали епатажну Лободу компліментами.

"дуже, Дуже красива і мила обожнюю тебе", "Немає слів", "🐺Тобі -це Тиллю 😁", "хмм, я здогадуюсь, хто саме цей вовк)", "Занадто красиво🔥😍", "занадто ідеальна для цього світу🤤💥🔥", "Света вже всі знають , хто ховається під цим вовком 😊можете вже прямо писати😂", "Гріх бути такою ідеальною🙈Жартую звичайно ви прекрасні", "Спекотно стало жити", - пишуть у коментарях.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Собчак після весілля з Богомоловим приголомшила одкровенням.

Раніше Знай.ua повідомляв, Лобода показала, як відпочиває після концертів з коханими.

Також Знай.ua писав, голе фото в Instagram Лободи наробила купу шуму, співачка не розгубилася.