Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася розкішним кадром, примірявши лише екстра-коротку облягаючу сукню кольору фуксії з глибоким декольте. Так, артистка засвітила струнку фігуру і підтягнуті сідниці, а шанувальники залишилися в захваті від розкутого образу.

"#tinakarol wearing @cultnkd
Ph @spromojna #тинакароль", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери почали коментувати, не пройшла повз і зіркова подружка Тіни, Оля Полякова: "Я думала це я😂😂😂", "Куди такою сексуальною бути?????😍😍😍😱😱😱😱🔥🔥🔥🔥", "Королева нічного міста 😎💕", "Ви нас бавити-вабити 🔥❤️", "Зараз походу буде пожежа🔥🔥🔥🔥🔥😻💫💫💫😅❤️", "Ого-го яка💥🔥💥🔥", "БАРБІІІ💕", "Сексі🔥".

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще