Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила в Копенгаген, Данія, подорожуючи разом з сім'єю. Так, артистка зізналася, що відправилася з батьками на всесвітню конференцію по птахівництву, однак кілька днів пролетіли непомітно і тепер вона поспішає додому.

"Ну ось і прощаюся з Копенгагеном❤️
Це були кілька просто божевільно приємних днів! #счастлива
І до нових зустрічей, Данія😊", - поділилася емоціями Гросу. Фолловери не пройшли повз і засипали Аліну компліментами: "Шикарна👑👑👑", "Красуня❤️", "Аліна ви така гарна!!!!! Дуже жіночна!!!", "Яка ти довга😌", "Моя найкрасивіша душа ❤️", "красотулічка🤗".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.