Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок з новоспеченим чоловіком Потапом, однак зізналася, що 4 дні пролетіли зовсім непомітно. Так, артистка виклала трепетне фото з Олексієм, ніжно обіймаючи один одного і представивши новий альбом коханого, який вийшов 27 вересня.

"Так не хочеться розлучатися, нехай і на деньочок! Я до Харкова на концерт, Льошка додому. У мого ведмедика сьогодні великий день, вийшов новий альбом і кліп. Так, що ви можете вже скачувати, дивитися і слухати👌🏻Це були такі солодкі чотири дні нашої втечі! 🥰", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Ви такі пупсики❤️❤️❤️", "Прекрасні 💜", "Настя коли малюка народитеее😍😍😍", "Боже!😘Які ви милі😊Люблю вас!!!💞💞💞", "Вітаю вашу родину❤️", "Солодкі❤️", "Завжди приємно на Вас двох дивитися❤️", "Ви нереальні".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.