Народна артистка України Катерина Бужинська влаштувала зі своїм чоловіком італійські канікули. Про це артистка розповіла кореспонденту Знай.ua в ексклюзивному інтерв'ю.

«Ми були в багатьох цікавих місцях, - поділилася вона емоціями. - Запам'яталася базиліка святого Миколая. Я давно мріяла її побачити, прикластися до мощів. Також були в казковому містечку Альберобелло, де знаходяться кам'яні будиночки Труллі, якщо витягнути в такій будові один камінчик, то весь будинок перетворюється на купу каміння».

Бужинська з чоловіком забрали з Італії величезний багаж приємних спогадів

Також співачка встигла скупатися в двох морях: Адріатичному й Іонічному.

Кухня і лібідо

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Звичайно, Катерина Бужинська не могла обійти стороною місцеву кухню, яка славиться на весь світ.

«В Апулії в Барі я вперше в житті спробувала ікру морських їжаків, - згадувала Народна артистка України. - Якщо ви зважилися замовити це незвичайне блюдо з морепродуктів і сам їжак ще живий, а його голки неквапливо ворушаться, то, значить, ви зможете з'їсти справжній еліксир молодості. У ньому багато різних корисних речовин і він також покращує лібідо. Їдять в сирому вигляді. На рахунок смаку - специфічний, але смак така річ яка погано описується словами треба пробувати: або сподобається, або ні, або нейтральне ставлення. У мене швидше третє».

За словами співачки, ефект від ікри можна порівняти з позитивним ефектом від масажу або сексу

Ймовірно, самі італійці дуже часто їдять ікру морських їжаків, тому що завжди знаходяться в збудженому стані. За словами Бужинської, деякі чоловіки їй просто не давали проходу.

«Коли ми гуляли на мене дуже нахабно дивилися італійці і Діма одному трохи в морду за це не дав», - пишаючись за свого чоловіка, розповіла українська зірка.

Співачка зазначила, що зараз в моді коричневий колір - монохром, тому вона віддала перевагу одягу саме цього кольору

Також вона поділилася секретом, за допомогою якого заспокоює свого чоловіка в подібних ситуаціях.

«У нього чорний пояс по карате, щоб ви знали, - посміхнулася вона. - На погляди інших чоловіків я ніколи не реагую, а просто кажу чоловікові, що йому дуже пощастило зі мною ».

Після італійських канікул співачка збирається з головою зануритися в роботу.

«Ця поїздка надихнула мене на пісню «Закохана в осінь». Тому в планах організувати її прем'єру і записати кліп. Так що відпочинок закінчився, пора працювати», - підморгнула зірка.

Раніше портал писав, що народна артистка України Катерина Бужинська засліпила своїм розкішним вбранням всіх присутніх на премії "YUNA".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Катерина Бужинська розповіла чому не роздягається перед камерою.

Також "Знай.uа" писав, що Катя Бужинська змінила образ для європейського глянцю.