Відомий український співак і секс-символ Віталій Козловський часто радує фанатів новими фото у соцмережі Instagram. Деякий час тому в ЗМІ прогриміла новина про те, що артист розлучився зі своєю нареченою Раміною Есхакзай, але, як вважають фанати, Віталік знову закохався. Принаймні, саме такі коментарі залишають шанувальники під фото співака.

Так, в цей раз Віталік показав миле фото, яке було зроблено в Кракові, де зараз подорожує артист. На знімку він з'явився в чорних брюках і білій футболці, поверх якої накинув чорну косуху. На ногах артиста білі кросівки, а на обличчі модні сонцезахисні окуляри. Віталік заліз на якусь споруду, а за його спиною видно річку і красивий замок. У підписі до фото Козловський написав: "Відкриваючи для себе нові місця на карті, розкриваєш в собі нові емоції... Краків казковий, затишний, теплий... Коротко кажучи, якщо хочете відпочити душею, вам сюди".

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Популярні новини зараз
40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.