Популярна українська співачка, учасниця дуету "НеАнгели" Слава Камінська відома своїми кумедними витівками в житті і соцмережах. Артистка активний користувач Instagram, де часто радує фанатів новими фото і відео. Нещодавно стало відомо, що Слава розлучилася з відомим пластичним хірургом Едгаром Камінським, і схоже вперше натяками прокоментувала цю подію.

Так, на своїй сторінці в соцмережі Instagram Слава Камінська опублікувала незвичайне селфі, на якому з'явилася в синьому вбранні з розпущеним кучерявим волоссям і яскравим макіяжем. А у підписі до фото співачка пофілософствувала на тему відносин. "Дуже часто на початку відносин ми робимо одну і ту ж помилку: ми зустрічаємося – і швиденько створюємо собі образ, картинку", - каже Слава і продовжує цю тему.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.