Олександра Кучеренко, 21-річна дружина Дмитра Комарова, запостила на своїй сторінці в Instagram нове захоплююче фото.

Кучеренко в даний момент працює телеведучим, бере участь у зйомках спортивної програми, а її чоловік є телеведучим програми "Світ Навиворіт".

Зовсім недавно, Кучеренко похвалилася фото з модного показу, в якому вона брала участь. На фото дівчина позує в розкішній білій сукні, розшитій камінням, та мереживній фаті. У підписі до фото Кучеренко звернулася до свого чоловіка:

"Не лякайся, милий, це всього лише показ весільних суконь під час #uwfw 😉😁 Мені вдалося знову побувати нареченою і Попелюшкою з казки. І хоч туфельку я не втрачала, але 5-метровий шлейф конкретно заважав пересуватися по подіуму, зачеплений за всі краї і стики😂. І поки волонтери із залу допомагали моєму "хвосту" вирватися, у мене був час подумати, що все-таки фасон сукні на своє весілля я вибрала правильний)) Але це -божественно красиво!😍 Бажаю кожній дівчині якось відчути себе принцесою в самому красивому білому платті! А буде воно пишним або лаконічним — справа вибору. До речі, яке?)))".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Шанувальники Олександри поспішили поділитися враженнями від фото і обсипати її компліментами:

Нагадаємо, раніше молоденька дружина Комарова вразила мережу новим амплуа: "Красуня, пощастило ж Дмитру".

Також Знай.uа писав, що дружина Комарова показала приклад студенткам, в чому потрібно ходити на навчання: "Ох і красуня".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Комаров зі "Світу навиворіт" потрапив у саме кровожерне плем'я: довелося нагодувати їх салом і шпротами.