Леся Нікітюк – українська телеведуча і мандрівниця, вона прославилася в програмі "Орел і Решка", а потім почала вести розважальні проекти на Новому каналі. Також свого часу Леся взяла участь у "Танцях з зірками", а ще вона активний користувач Instagram, де радує фанатів новими фото і відео.

Так, в цей раз Нікітюк вирішила підігріти інтерес до своєї персони відвертим фото. Перед камерою Леся з'явилася в чорних трусиках, а голий торс трохи прикрила теплим пальто. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж і хижий погляд. Телезірка відображена на вулиці у високій траві в сонячний день, від цього фото вийшло яскравим і теплим. Шанувальники Нікітюк в захваті від такого образу зірки і засипають її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Леся Нікітюк в коротенькій сукні підкорює рідне місто.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.