Сьогодні російські ЗМІ поширили інформацію, що актриса серіалу "Щасливі разом" Наталія Бочкарьова була затримана вночі з 27 на 28 вересня, і при ній знайшли 0,69 грам кокаїну.

ЗМІ посилаються на те, що інформацію їм розсекретило анонімне джерело з екстрених служб. Нібито, поліція зупинила машину Бочкарьової на дорозі для звичайної перевірки. Під час неї співробітникам поліції здалося, що актриса веде себе досить підозріло. Під час обшуку, у Бочкарьової знайшли наркотики. Після чого її доставили у відділення і відкрили кримінальну справу.

З Наталією Бочкарьовою тут же зв'язалися журналісти, і вона пояснила, що це чиясь зла брехня:

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Я зараз перебуваю вдома з дітьми в суботній день. Скажу чесно, дізналася по телефонному дзвінку, що з'явилася в інтернеті така інформація. Це брехня, лукавство. Це хтось намагається роздути скандал і, напевно, зробити хайп. Я поки не розумію, кому це потрібно, але хочу дізнатися, розібратися. Ці люди повинні нести відповідальність за такі слова".

Нагадаємо, раніше в Одесі копи натрапили на плантацію марихуани, орудував віртуоз.

Також Знай.uа писав, що торгувала наркотиками як пиріжками: у Запоріжжі накрили 20-річну "бізнесвумен".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що зірка "Щасливі разом" розкрила секрет схуднення без дієт: скинула 60 кілограмів за рік.