Українська зірка Світлана Лобода, яка в останні роки гастролює в Росії і активно будує там кар'єру, обожнює епатувати публіку часто привертає до себе увагу новими постами в Instagram. Так і в цей раз Світлана вирішила показати фанатам у соцмережі свої експерименти із зовнішністю.

На новій фотографії, яку зірка показала шанувальникам, вона з'явилася перед камерою в несподіваному образі. Лобода вирішила завити волосся і похвалитися, які тепер у неї кучерики. На знімку вона позує у вертольоті з навушниками на вухах і темними окулярами на очах, при цьому на ній блакитна толстовка. У підписі до фото Світлана побажала всім гарного дня і запитала шанувальників, чи варто їй залишати ці кучері. Фанати не змусили себе чекати і почали роздавати поради Лободі з приводу волосся.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.