Відомий російський співак Сергій Лазарєв віддає перевагу інтригувати фанатів цікавими фото з різними жінками. Йому неодноразово приписували романи з колегами по цеху. Однак сам артист воліє приховувати від громадськості своє особисте життя. Та Лазарєв таки зізнався, що у нього народилася донька.

Артист розповів про доньку у шоу "Секрет на мільйон" з Лєрою Кудрявцевою.

"У нас з'явилося ще одне щастя! Анічка, Анна Сергіївна. Їй рік", – поділився в ефірі співак

Лазарєв зізнався, що рік тому дівчинку народила для нього сурогатна мати і він довго не хотів показувати її людям. Однак співак додав, що довго так бути не могло, адже його в будь-який момент міг хтось помітити під час прогулянки з коляскою. Лазарєв додав, що Аня народилася з вагою 3700 г і зростом 52 див і про народження дівчинки знав лише його друг та колега Влад Топалов.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зазначимо, що Лазарєв має сина Микиту. За його словами, син відноситься до сестри з величезною любов'ю. Дівчинку назвали Анна, хоча сам артист також розглядав ім'я Анастасія.

Лазарєв зауважив, що зараз намагається проводити з родиною як можна більше часу. Він додав, що старається приділити однакову увагу як сину, так і доньці.

Нагадаємо, Лобода несподівано повернулася до Києва і вивалила груди: "Занадто п'яна".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак поставила те саме запитання, свої п'ять копійок вставив і Лазарєв: "Важливо не що, а з ким".

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода сильно розлютилася на Лазарєва: "Поки він не вибачиться".