Відомий російський співак Сергій Лазарєв, якому останнім часом приписують роман зі скандальною українською співачкою Ані Лорак, розлучився з бізнесменом Дмитром Кузнєцовим.

Так, Кузнєцов працював у сфері авіації і організовував приватні перельоти для різних зірок і високопоставлених чиновників. Саме з його допомогою Лазареву вдалося відкрити собачу кондитерську "Пудель-Штрудель" і ресторан. З розвитком відносин бізнесмен Кузнєцов став їздити з Лазарєвим на різні гастролі.

До того ж, пара жила в котеджному селищі Павлово на Новоризькому шосе, а співак Лазарєв виправдовував появу Кузнєцова перед публікою тим, що нібито бізнесмен доводиться хрещеним батьком його маленькому синові. Не так давно у пари стався розлад у стосунках, і Кузнєцова почали все частіше помічати в компанії з продюсером Миколою Поповим.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, що скандальна українська співачка Ані Лорак показала свого нового партнера.

Як повідомляв портал Знай.ua, українська співачка Ані Лорак після пластики кардинально змінила образ.

Також портал Знай.ua писав, що українська співачка Ані Лорак примірила на себе образ Майкла Джексона.