Шостий випуск шоу "Танці з зірками" українці побачили вночі 30 вересня, пише Рoliteka. Ефір присвятили темі "Вечір кінофільмів". Зірки із партнерами зображували героїв улюблених стрічок.

Пара Володимира Остапчука та Ілони Гвоздьової станцювала, романтичний танець, перевтілившись у героїв стрічки "Титанік". Після виступу Ілона опублікувала фото на своїй сторінці в Інстаграм і попросила всіх проголосувати. Користувачі похвалили виконання артистів. Від суддів ці учасники отримали 25 балів.

Актриса Ксенія Мішина і Женя Кот сплелися в пікантному танці бродвей. Номер під джаз з фільму "Чикаго" вразив глядачів, присутніх у залі. Пара отримала максимальну кількість балів від журі – 30. Судді були в захваті, зокрема, Катерина Кухар передала артистці подарунок від MARUV – латексний костюм.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Артистка написала в Інстаграм, що було вирішено продемонструвати образи "без драми":

"Дорогі мої🙏🏻 Ось він наш пристрасний образ! Все як ви просили – ніякої лірики і драми, тільки спокуса і драйв 🔥".

Гімнастка Ганна Різатдінова з партнером Олександром Прохоровим вирішили здивувати виступом, запросивши вибулих учасників – ведучу Надію Матвєєву і репера Серьогу. Пара виконала танець у стилі сімейки Адамс, отримавши 29 балів від журі.

Олена Кравець з "Кварталу 95" здивувала публіку разом з партнером Максом Леоновим. Пара виконала спокусливий фрістайл в образах стрічки "Службовий роман". Учасники отримали 28 балів від журі.

Вибула минулого тижня MARUV вчора, по всій видимості, насолоджувалася життям. Співачка в своєму Інстаграм опублікувала відповідний сторіз.

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катерина Кухар повернулася до пуантів, "Танці з зірками" - не перешкода: "Перший у цьому сезоні".