Голлівудська актриса українського походження Ольга Куриленко прославилася своєю роллю дівчини Бонда у знаменитій бондіані. Ольга не тільки успішна актриса, але і популярна модель, вона не раз з'являлася на подіумах і на обкладинках модних глянців. А ще зірка активний користувач Instagram, де радує фанатів яскравими постами.

Так, і в цей раз Ольга Куриленко показала в мережі яскраві фото, на яких позує в незвичному образі. Актриса зображена на вулиці, на ній довга пишна темна спідниця з яскравим квітковим принтом, а зверху темна кофточка на застібці з такими ж квітами. Як видно, під кофтиною немає ліфчика, але це тільки додає пікантності образу Ольги. Її волосся зібране в красиву зачіску, а на обличчі легкий макіяж. Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію актриси.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.