Українська співачка Ані Лорак, яка активно виступає в Росії і вже кілька років не дає концертів на батьківщині, любить привертати до себе увагу публіки. Це вона успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Кількість фоловерів у Лорак нещодавно досягла 6 мільйонів, за що вона радісно їх подякувала.

В цей раз співачка показала в мережі повсякденні фото в скромному образі. На прогулянку зірка вийшла в темних джинсах і чорній футболці з принтом, поверх якої накинула об'ємну балонову безрукавку. А в руках вона тримає чорний пакетик. Волосся Лорак розпущене, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото співачка написала: "Ще раз спасибі всім за щирі вітання! Найкращий подарунок для мене – це Ваша Любов! Ура! Нас 6 000 000. Дякую кожному!".

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.